Orkesterit

Seppo Lankisen orkesteri


Sepon oma orkesteri muokkautuu tilaajan toiveiden mukaan yhden miehen orkesterista kolmemiehiseksi kokoonpanoksi. Sepon lisäksi orkesteriin kuuluvat rumpali ja saksofonisti.
Seppo hoitaa yhtyeessään harmonikan soiton lisäksi myös laulamisen.
Orkesteri ottaa keikoilla huomioon mahdollisuuksien mukaan myös yleisön esittämät toivekappaleet.

Tämä orkesteri toimii myös laulusolisteja säestävänä yhtyeenä.

Tilaa orkesteri keikalle tästä.

 

 

Pekka Itkonen & Seppo Lankinen


Tenori Pekka Itkonen ja harmonikkataiteilija Seppo Lankinen konsertoivat yhdessä.
Ohjelmistossa on suomalaisia ja italialaisia rakkauslauluja.

He rakentavat täysimittaisen konsertin sisällön myös asiakkaan toiveiden mukaan, esimerkiksi elokuvasävelmistä tai tangomusiikista.

Tämä kokoonpano sopii hyvin esimerkiksi hääjuhlien, syntymäpäivien ja erilaisten asiakastilaisuuksien ohjelmanumeroksi.

Tilaa duo keikalle tästä.

Erkki Liikanen & Seppo Lankinen


Seppo toimii nykyisin myös viihdetailteilija Erkki Liikasen säestäjänä.
Tutut melodiat  Evakkoreestä ja Silakka-apajista herkkiin venäläisiin balladeihin ja sota-ajan lauluihin saavat Liikasen tulkitsemina yleisön sydämet sykkimään ja kenties kyyneleen silmänurkkiin. Ja seuraavassa hetkessä karehtii kuulijoiden suupielessä taas hymy, kun nämä iloisen karjalaisen taustan omaavat esiintyjät vaihtavat rempseillä jutuilla höystettyihin vauhdikkaisiin melodioihin.

Tämä karismaattinen  duo esiintyy mielellään esimerkiksi veteraanijuhlien, yleisötapahtumien, asiakastilaisuuksien ja hirvipeijaisten ohjelmanumerona. Myös syntymäpäivät ja muut perhejuhlat saavat lämminhenkisen ja iloisen lisän tämän kaksikon esityksistä.  Erkki Liikasen kaunis bassbaritoni ja  hänen tunteikkaat laulutulkintansa sopivat  myös harrasta tunnelmaa vaativiin tilaisuuksiin. 

Tilaa duo keikalle tästä.

Seppo Soittilan trio


Tämä orkesteri rakentuu viihdetaiteilija Seppo Soittilan ympärille.
Se tarjoaa hersyvää huumoria, loistokasta laulua ja tanakkaa vanhaa tanssimusiikkia kahdella harmonikalla esitettynä, taitavan rumpalin tukemana.

Tässä kokoonpano, joka takaa hirvipeijaisten, syntymäpäivien, illanviettojen ja erilaisten asiakastilaisuuksien onnistumisen. Hymyssä suin, tyylikästä huumoria ja musiikkia esittäen.

Orkesterissa soittavat: Seppo Soittila (harmonikka ja laulu), Seppo Lankinen (midiharmonikka ja laulu) sekä Mikko Soittila (rummut).

Tilaa orkesteri keikalle tästä.

Okalinnut


Okalinnut on 7 -henkinen loppilainen orkesteri, joka on perustettu 20 vuotta sitten. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen yhtye on jälleen "tien päällä" solistinsa Olli "Oka" Kytömäen vanavedessä.
Tämän yhtyeen vahvuutena ja valttikorttina on esitettävän ohjelmiston monipuolisuus: vanhan ja perinteisen tanssimusiikin lisäksi kokoonpano taipuu luontevasti niin Shadowsien, Juicen, Rauli Baddingin kuin Hurriganesinkin kappaleisiin. Ohjelmistoon kuuluu musiikkityylejä herkistä balladeista rajuun rock'n roll'iin.
Okalinnut ovat kotonaan niin lavatansseissa kuin häissäkin, firmojen illanvietoissa ja tanssiravintoloissa, niin perhejuhlissa kuin vauhdikkaissa bileissäkin. 
Orkesteri valmistelee keikkasettinsä ja esitettävän ohjelmistonsa tarvittaessa myös yhteistyössä tilaajan kanssa, tämän toiveiden mukaisesti.

Okalintujen Facebook -sivuille pääset tästä. Käy katsomassa ja kuuntelemassa.

Tilaa orkesteri keikalle tästä.

arkistokappale